Adviseur Projectbeheersing

Heel Nederland

Als Adviseur Projectbeheersing voer je tactische en operationele zaken uit voor de totstandkoming van producten op de aspecten tijd-, geld- en risicobeheersing (bijv. financiële prognoses, capaciteitsplanningen, faciliteren risicosessies,en projectplanningen). Het beheersaspect geld bestaat uit financieel beheer, managementcyclus (planproces en verantwoording) en capaciteitsmanagement. Daarnaast lever je een bijdrage aan de projectbrede voortgangsrapportage, kwaliteitsmanagement en documentbeheer.

Meer informatie
Reageren


Calculator / Werkvoorbereider

's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

Wij zijn met regelmaat op zoek naar een ervaren Calculator / Werkvoorbereider.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het begroten van VTW's en meerwerk, het schijven van diverse plannen en alle voorbereidende werkzaamheden (zowel grond als infra).

Ben jij diegene die voldoet aan dit profiel en heb je interesse, neem dan voor meer informatie contact op met Akerflex via 013 - 522 99 90 of info@akerflex.nl

Meer informatie
Reageren


SCB toetser/ Auditor

Heel Nederland

Jij bent als ervaren, gemotiveerde, op uitvoering gerichte SCB Toetser, belast met de opdrachtverlening en begeleiding van de voorbereiding en uitvoering van het project. De inrichting van de organisatie is gebaseerd op het IPM model. Je gaat daarom ook onderdeel uitmaken van het contractteam. Je hebt ervaring met:

Je hoofdtaak bestaat uit de zelfstandige uitvoering van toetsen volgens de SCB systematiek. Je bereidt product-, proces en systeemtoetsen voor op basis van het door de Lead Auditor opgestelde toetsplanning binnen de kaders van het contractbeheersplan. Je rapporteert de uitslag van de toetser aan de Lead Auditor en levert daarnaast input voor risico-analyses ten behoeve van SCB. Je hebt als neventaak het coachen en trainen van provinciale toetsers. Deze training wordt vormgegeven door 'learning on the job' onder jouw auspiciën. Het betreft enerzijds de overdracht van inhoudelijke kennis ten aanzien van de uitvoering van SCB toetsen en anderzijds zal je ook op houding en gedrag coachen.

Meer informatie
Reageren